Ευκαιρία για αυξημένα κέρδη προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει ετοιμάσει και σήμερα μια προσφορά** για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και επικεντρώνεται περισσότερο σε όσους στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα του Coupe de France. Συγκεκριμένα, η νέα προσφορά** εξαλείφει τη γκανιότα* στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα του Coupe de France ανάμεσα σε Μονακό και Μετς, με αποτέλεσμα να υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι κάτι το συνηθισμένο στην εταιρία στοιχημάτων Novibet και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, αρκεί να καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.


Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά**

Σε αντίθεση με άλλες προσφορές** του online στοιχήματος που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων, αυτή της 0% γκανιότας* συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις και ζητά λίγα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Μονακό-Μετς. Εφόσον τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα και καταφέρουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν κανονικά τα κέρδη τους, χωρίς να χρειάζεται έπειτα να τζιράρουν την αξία τους.

Η μόνη διαφορά από το να τοποθετούσαν ένα οποιοδήποτε άλλο στοίχημα, όμως, είναι το γεγονός ότι τα κέρδη θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Μονακό-Μετς

Μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Coupe de France. Όσοι σπεύσουν έγκαιρα να εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα δουν τις εξής αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία: 2.18 για νίκη της Μονακό, 3.45 για ισοπαλία και 3.95 για νίκη της Μετς. Οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία