Νάπολι-Ίντερ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan επιφυλάσσει μια εξαιρετική ευκαιρία διεκδίκησης αυξημένων μελών στα μέλη του, καθώς ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει απόψε 0% γκανιότα στον αγώνα που διεξάγεται στην Ιταλία, στο πλαίσιο της Serie A, ανάμεσα σε Νάπολι και Ίντερ. Πρόκειται για έναν αγώνα που υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τα αυξημένα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν τα μέλη του Stoiximan οφείλονται στην απουσία της γκανιότας στον αποψινό αγώνα. Με λίγα λόγια, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μη διατηρήσουν τη συνηθισμένη προμήθεια από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 στο Νάπολι-Ίντερ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για την αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα: 1.73 για νίκη της Νάπολι, 4.00 για ισοπαλία και 5.70 για νίκη της Ίντερ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, είναι πιο συμφέρουσες από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, καθώς βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο Νάπολι-Ίντερ θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan, όμως, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ο οποίος ξεκινά στις 22:00). Τέλος, η πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα πρέπει να είναι σωστή.

 

Τα κέρδη που θα προκύψουν, μάλιστα, από μια τέτοια σωστή πρόβλεψη θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη. Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, δε συνοδεύεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουμε συνηθίσει από άλλες προσφορές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία