Κορυφαίες αποδόσεις στο Ίντερ-Τότεναμ από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα, το Champions League επιστρέφει και οι όμιλοι της διοργάνωσης βάζουν τα θεμέλια για ένα φθινόπωρο γεμάτο αγωνιστική δράση και ευκαιρίες για στοιχηματισμό. Και, όπως είναι φυσικό, στην προσφορά** στοιχηματικών ευκαιριών βάζουν το χεράκι τους και οι εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες δίνουν στους παίχτες ακόμη περισσότερες αφορμές για να τοποθετήσουν προβλέψεις στους αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Για του λόγου το αληθές, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ίντερ και Τότεναμ με κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη – περισσότερα από τα κέρδη που θα δικαιολογούσε το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της 0% γκανιότας* αυξάνει ελαφρώς τις επιλεγμένες αποδόσεις (στην προκειμένη περίπτωση, τις αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 του Ίντερ-Τότεναμ), με αποτέλεσμα τα υποσχόμενα κέρδη να είναι εξίσου αυξημένα. Στην προσφορά** μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν μάλιστα τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Ίντερ-Τότεναμ

Οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα του Champions League θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.70 για νίκη της Ίντερ, 3.30 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Τότεναμ. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της Novibet, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Επιπλέον, ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία