Κορυφαίες αποδόσεις στη Euroleague από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet στρέφει το βλέμμα της στους σημερινούς αγώνες της Euroleague, προκειμένου να θέσει σε ισχύ τη νέα προσφορά** της, η οποία δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ένα σετ κορυφαίων αποδόσεων σε έναν επιλεγμένο αγώνα της διοργάνωσης. Ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη τους νικητές και τους ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά**

Το μόνο που απαιτείται για την συμμετοχή στη σημερινή προσφορά** της Novibet είναι η τοποθέτηση των κατάλληλων στοιχημάτων. Οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης, πριν το τζάμπολ, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, και δε θα έχουν έπειτα καμία υποχρέωση. Άλλωστε, τα κέρδη που θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των νικητών δε θα είναι μόνο αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Novibet

Συγκρίνοντας τις αποδόσεις της Novibet με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι είναι αυξημένες στα δύο επιλεγμένα σημεία του Παναθηναϊκός-Ρεάλ και πως ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς. Οι αποδόσεις, άλλωστε, έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.63 για νίκη του Παναθηναϊκού και 2.58 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Ημέρες μπασκετικών διοργανώσεων αυτές που διανύουμε και η Novibet φυσικά δεν θα μπορούσε να παραλείψει να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της τους αγώνες αυτούς. Έτσι ύστερα από τον αγώνα Μπάμπεργκ-ΑΕΚ που πρόσφερε χτες με 0% γκανιότα* για το Champions League σήμερα σειρά παίρνει η Euroleague και το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία