Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόχε στις 20:30 την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκα, και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν μέσω της Novibet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, εφόσον εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας του στοιχήματος.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας*. Όσοι στοιχηματίσουν συχνά στη Novibet γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη προσφορά** μπορεί να αυξήσει τα κέρδη που διεκδικούν σε επιλεγμένους αγώνες καθημερινά. Άλλωστε, ευθύνεται για αύξηση των αποδόσεων, μέσω της εξάλειψης της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρεί συνήθως η Novibet από κάθε στοίχημα.

 

Χάρη στην εξάλειψη της γκανιότας*, λοιπόν, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ δε μειώθηκαν και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 2.15 για νίκη του Παναθηναϊκού, 3.40 για ισοπαλία και 4.10 για νίκη της ΑΕΚ.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αποψινό αγώνα της Σούπερ Λίγκα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει να έχουν μειωθεί λίγο και να μη μπορούν να ανταγωνιστούν αυτές της Novibet.

 

Τα μέλη της Novibet, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν τα περισσότερα κέρδη στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν μια σωστή πρόβλεψη, πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία