0% γκανιότα* στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό από τη Novibet

Εκτός από αρκετούς και ενδιαφέροντες αγώνες ποδοσφαίρου, η σημερινή ημέρα περιέχει στο αγωνιστικό της πρόγραμμα και αρκετούς αγώνες μπάσκετ. Κάποιοι από αυτούς διεξάγονται στο πλαίσιο της Euroleague και παρουσιάζουν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον – αγωνιστικό και στοιχηματικό. Ένας τέτοιος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παναθηναϊκό, ο οποίος όχι μόνο είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα στοιχήματος  Novibet (με ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών να διεκδικούν την προτίμηση των παιχτών), αλλά συνοδεύεται και από μία προσφορά**.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό μέσω της Novibet θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά** και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία έχει ένα και μόνο αποτέλεσμα: αύξηση των αποδόσεων στα σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα.

 

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα της Euroleague και προβλέψουν σωστά το νικητή θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη. Οι αποδόσεις σα σημεία της αγοράς δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως, καθώς η προμήθεια που οφείλεται για τη μείωση είναι στο 0%, χάρη στην προσφορά**. Έτσι, τα πιθανά κέρδη αυξάνονται, αλλά το ρίσκο στοιχηματισμού παραμένει στα ίδια επίπεδα.

 

Χάρη στη σημερινή της προσφορά**, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα της Euroleague: 1.65 για νίκη του Ερυθρού Αστέρα και 2.50 για νίκη του Παναθηναϊκού. Οι αποδόσεις είναι αυξημένες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Novibet. Άλλωστε, κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς.

 

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο νικητή του Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, για να έρθουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά και να κερδίσουν.

 

Η Novibet εντάχθηκε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας το 2012 και εκτός από στοίχημα προσφέρει στα μέλη της και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία