Ενισχυμένες αποδόσεις στο Θέλτα-Χετάφε από την στοιχηματική εταιρεία Novibet

Για μία ακόμη ημέρα, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου μπορούν να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα στην στοιχηματική εταιρεία Novibet και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εκμεταλλευόμενοι τις ενισχυμένες αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας ενεργοποίησαν και σήμερα την προσφορά** της 0% γκανιότας*, με αποτέλεσμα ένας επιλεγμένος αγώνας ποδοσφαίρου να παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Θέλτα και Χετάφε, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 22:00, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division. Ο εν λόγω αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, με αποτέλεσμα τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αποκτήσει ενισχυμένη αξία.

 

Ενίσχυση αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2

Τη σημερινή προσφορά** της Novibet θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Θέλτα και Χετάφε. Η προσφορά** έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των αποδόσεων στα τρία επιλεγμένα σημεία. Ουσιαστικά, με τη γκανιότα* στο 0%, η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet διατηρεί μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα των μελών της, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις.

Οι αποδόσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division έχουν ως εξής: 1.85 για νίκη της Θέλτα, 3.90 για ισοπαλία και 4.87 για νίκη της Χετάφε. Χάρη στην προσφορά**, οι παραπάνω αποδόσεις έχουν ενισχυθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Εξάλλου, η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στην προσφορά** συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στα επιλεγμένα σημεία. Οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Θέλτα-Χετάφε και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας.

Επιπλέον, όπως είναι λογικό, ενισχυμένα κέρδη θα δικαιούνται μόνον τα στοιχήματα που θα προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτά τα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία