Κορυφαίες αποδόσεις στο NBA προσφέρει η εταιρία στοιχήματος Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, στρέφει σήμερα το βλέμμα της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο πρωτάθλημα του NBA, προκειμένου να ανακοινώσει τη σημερινή προσφορά** 0% γκανιότας*. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να προσφέρουν κορυφαίες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Λος Άντζελες Λέικερς και οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα μέλη της στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Σέλτικς και Λέικερς και έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Η προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τις προβλέψεις στην αγορά του νικητή του αγώνα και οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξή του. Αυτή είναι και η βασικότερη προϋπόθεση της προσφοράς**. Παράλληλα, όμως, οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα πρέπει και να προβλέψουν σωστά το νικητή. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

Όσοι καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά, τέλος, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών και θα μπορούν άμεσα να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Novibet στο Σέλτικς-Λέικερς

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η στοιχηματική εταιρία Novibet στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα του NBA έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 1.45 για νίκη των Μπόστον Σέλτικς και 3.48 για νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς. Σε σύγκριση με τη συντριπτική πλειοψηφία των αποδόσεων του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία