Εταιρία στοιχημάτων Novibet: Ενισχυμένη αξία στο Ντουντελάνζ-ΑΠΟΕΛ

H στοιχηματική εταιρία Novibet δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η ευκαιρία αυτή τους δίνεται, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει σήμερα για τον αγώνα ανάμεσα σε Ντουντελάνζ και ΑΠΟΕΛ για τα προκριματικά του Champions League. Έτσι, όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στην επιλεγμένη αναμέτρηση και τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην κατάλληλη αγορά θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Τα πιθανά κέρδη κάθε παίχτη που θα εκμεταλλευτεί τη σημερινή προσφορά** της Novibet έχουν αυξηθεί, χάρη στην παράλληλη αύξηση των αποδόσεων, η οποία είναι αποτέλεσμα της απουσίας γκανιότας*.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Ντουντελάνζ-ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε ότι διατηρεί 0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα των προκριματικών του Champions League. Η προσφορά** αφορά αποκλειστικά στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, γεγονός που σημαίνει ότι θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη όσοι στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στο γεγονός ότι η προμήθεια της Novibet, γνωστή ως γκανιότα*, βρίσκεται στο 0%. Η συγκεκριμένη προμήθεια μειώνει κάθε απόδοση, αλλά από τη στιγμή που είναι μηδενική, οι αποδόσεις δεν επηρεάζονται και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις του αγώνα

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα των προκριματικών του Champions League:

4.10 για νίκη της Ντουντελάνζ, 3.57 για ισοπαλία και 2.09 για νίκη της ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν το μέσο όρο των αντίστοιχων της αγοράς, Εξάλλου, οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται σήμερα η Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ντουντελάνζ και ΑΠΟΕΛ και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξή του στις 19:00. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων), με τη μορφή μετρητών.

H Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοινώνει συνεχώς προσφορές** για τα προκριματικά του Champions League.Για παράδειγμα χτες πρόσφερε 0% γκανιότα* στο ματς Μπούντουτσονστ-Παρτιζάν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία