Ενισχυμένες αποδόσεις στη Serie A από την εταιρία στοιχημάτων Novibet

Μια ενισχυμένη απόδοση αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε παίχτη του στοιχήματος, καθώς του προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσει περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρει περισσότερα χρήματα. Ειδικά σε περιπτώσεις που έχουν ενισχυθεί όλες οι αποδόσεις σε μία στοιχηματική αγορά, η αξία των στοιχημάτων που τοποθετούνται σε αυτά είναι μεγαλύτερη.

Τέτοιου είδους στοιχήματα μπορούν να τοποθετήσουν και σήμερα τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, η οποία ανακοίνωσε μια προσφορά** που ενισχύει επιλεγμένες αποδόσεις. Η προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει σήμερα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Ρόμα. Χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Σαμπντόρια-Ρόμα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet αύξησε τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα της Serie Α, εξαλείφοντας τη γκανιότα*. Η γκανιότα* είναι η προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης και, χωρίς αυτή, οι τιμές στα επιλεγμένα σημεία είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Serie A έχουν ως εξής: 3.70 για νίκη της Σαμπντόρια, 3.80 για ισοπαλία και 2.13 για νίκη της Ρόμα. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Τα κατάλληλα στοιχήματα φέρνουν μεγαλύτερα κέρδη

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, όμως, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Σαμπντόρια-Ρόμα, πριν τη σέντρα του αγώνα, στις 21:45. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

H Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και καθημερινά επιλέγει δημοφιλής αγώνες για να τους προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα*. Αγώνες από διάφορα πρωταθλήματα και διοργανώσεις, για παράδειγμα χτες επέλεξε το Copa del Rey και τον αγώνα Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία