Μπολόνια-Γιουβέντους με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο εταιρία στοιχημάτων Stoiximan υπόσχεται αυξημένα κέρδη απόψε, στα μέλη του που θα επιλέξουν έναν συγκεκριμένο αγώνα και στοιχηματίσουν στην τελική έκβασή του, προβλέποντας σωστά το αποτέλεσμα. Πρόκειται για τον αγώνα της Serie A ανάμεσα σε Μπολόνια και Γιουβέντους, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα με 0% γκανιότα.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Αφαιρώντας τη γκανιότα από την… εξίσωση, ο Stoiximan διατηρεί μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα τρία σημεία της συγκεκριμένης αγοράς, καθώς δεν έχει μειώσει τις αποδόσεις. Οι αποδόσεις αυτές, λοιπόν, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Σε σύγκριση με τις περισσότερες αποδόσεις του ανταγωνισμού, μάλιστα, αυτές που ανακοίνωσε ο Stoiximan κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Serie A: 8.00 για νίκη της Μπολόνια, 3.82 για ισοπαλία και 1.62 για νίκη της Γιουβέντους.

 

Για να είναι σε θέση, βέβαια, οι παίχτες να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45, ώρα κατά την οποία ξεκινά ο αγώνας. Όπως είναι φυσικό, τέλος, για να εισπράξουν τα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Μπολόνια και Γιουβέντους.

 

Τα επιπλέον κέρδη που ενδεχομένως εξασφαλίσουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους ή δωρεάν στοιχήματος. Αυτό σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, η μηδενική γκανιότα είναι η αγαπημένη του προσφορά και την προσφέρει καθημερινά στα μέλη του.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία