Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Αν και το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου δεν υπολείπεται σε σημαντικές αναμετρήσεις και υποσχέσεις συγκινήσεων, η στοιχηματική εταιρία Novibet προτιμά να στραφεί στο μπάσκετ για τη σημερινή της προσφορά** και να υποσχεθεί αυξημένα κέρδη στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 

Ο εν λόγω αγώνας ξεκινά σήμερα στις 22:00 και φέρνει αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι απόλυτα ταιριαστό, λοιπόν, να υπόσχεται και την καλύτερη στοιχηματική αξία σε όσους σκοπεύουν σήμερα να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους.

 

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet, άλλωστε, ο αγώνας συνοδεύεται από αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή. Αυτό σημαίνει ότι όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν και προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη. Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων σε κάθε σημείο. Χωρίς αυτή, λοιπόν, οι αποδόσεις παραμένουν υψηλότερα και υπόσχονται περισσότερα.

 

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα της Euroleague θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.90 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης και 2.10 για νίκη της ΤΣΣΚΑ. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει όσες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν το τζάμπολ του Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ, έως στις 22:00, και να επιλέξουν την αγορά του νικητή. Εφόσον προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία