Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε μία ακόμη προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και προτιμούν τους κορυφαίους αγώνες της αγγλικής Premier League. Η σημερινή προσφορά ισχύει για όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ και υπόσχεται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα της Κρίσταλ Πάλας με την Άρσεναλ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, χάρη στο γεγονός ότι δεν έχει εφαρμοστεί η καθιερωμένη πρoμήθεια του bookmaker.

 

Τι σημαίνει η προσφορά για τους παίχτες;

Η απουσία της γκανιότας δε μπορεί παρά να σημαίνει ένα πράγμα για τους παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά: αυξημένες αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία (εκείνα της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα) και αυξημένα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο. Όλα αυτά, μάλιστα, μπορούν να τα διεκδικήσουν οι παίχτες χωρίς να προσφέρουν σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Στο πλαίσιο της σημερινής της προσφοράς, η στοιχηματική εταιρεία Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Premier League: 4.41 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας, 4.08 για ισοπαλία και 1.87 για νίκη της Άρσεναλ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ, πριν την έναρξή του, στις 22:00. Και, φυσικά, για να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Φυσικά η Goalbet δεν είναι η μόνη από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας η οποία έχει ανακοινώσει προσφορά για τον συγκεκριμένο αγώνα. Και η Novibet έχει αυξήσει τις αποδόσεις της για το ματς Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία