Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μ. με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η στοιχηματική εταιρία Championsbet φροντίζει καθημερινά να επιτρέψει στα μέλη της να τοποθετήσουν στοιχήματα αυξημένης αξίας στο ποδόσφαιρο, προσφέροντας τουλάχιστον έναν αγώνα με 0% γκανιότα. Απόψε, οι αγώνας αυτός δεν είναι άλλος από εκείνον ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έξοδο των δύο ομάδων στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν.

 

Όσο, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων θα στοχεύουν στη νίκη, κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα μέλη της Championsbet θα ελπίζουν σε μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, μια τέτοια πρόβλεψη θα τους αποφέρει αυξημένα κέρδη. Με την απουσία της γκανιότας – της προμήθειας που διατηρούν οι bookmakers από κάθε στοίχημα – άλλωστε, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε η Championsbet για το Βιγιαρεάλ Ατλέτικο κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με αυτές των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών, στην αγορά του 1Χ2. Αναλυτικότερα, αυτές έχουν ως εξής: 3.71 για νίκη της Βιγιαρεάλ, 3.41 για ισοπαλία και 2.26 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

Κάθε παίχτης, λοιπόν, που θα προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξει αυξημένα κέρδη, ανεξάρτητα από το ποσό που στοιχημάτισε. Εξάλλου, η συγκεκριμένη προσφορά δεν απαιτεί κάποιο ελάχιστο ποσό, όπως δεν απαιτεί και τζιράρισμα των επιπλέον χρημάτων που θα προκύψουν, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη. Πρόκειται για δύο βασικά πλεονεκτήματα της προσφοράς της μηδενικής γκανιότας, η οποία όχι μόνο υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αλλά δε ζητά και από τους παίχτες να αλλάξουν τις συνήθειές τους, προκειμένου να τα διεκδικήσουν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία