Γαλλία-Αλβανία με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet συνεχίζει να προσφέρει καθημερινά στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους στους αγώνες του EURO, επιλέγοντας έναν αγώνα της διοργάνωσης και προσφέροντάς τον με 0% γκανιότα*. Αυτό σημαίνει ότι, στο πλαίσιο της προσφοράς** της Novibet, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον επιλεγμένο αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Ο… εκλεκτός αγώνας για σήμερα είναι αυτός ανάμεσα σε Γαλλία και Αλβανία, ο οποίος ξεκινά στις 22:00. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί. Με λίγα λόγια, η προμήθεια της Novibet απουσιάζει και οι αποδόσεις δε μειώθηκαν. Όσοι επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα και την συγκεκριμένη αγορά, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Για να είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην προσφορά**, όμως, τα μέλη της Novibet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα – οι αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα, στο live στοίχημα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, όπου βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις. Και τέλος, προκειμένου να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον σημερινό αγώνα της Γαλλίας με την Αλβανία: 1.25 για νίκη της Γαλλίας, 6.50 για ισοπαλία και 19.00 για νίκη της Αλβανίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο και αποτελούν κάποιες από τις πιο συμφέρουσες της αγοράς. Οι περισσότερες από τις ανταγωνίστριες στοιχηματικές εταιρίες της Novibet, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει λίγο τις αποδόσεις τους.

Η Novibet προσέφερε και τον προηγούμενο αγώνα της εθνικής Γαλλίας με την Ρουμανία με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία