Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης με κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Ανάμεσα στους ενδιαφέροντες αγώνες που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου, ξεχωρίζει στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet η ισπανική αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό και υπόσχεται και αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα. Φυσικά, πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού στα επιλεγμένα σημεία.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα τα πιθανά κέρδη να είναι υψηλότερα από τα κανονικά. Βέβαια, για να διεκδικήσουν αυτά τα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα, καλύπτοντας τους όρους της προσφοράς**.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για το Σεβίλλη-Ρεάλ και αφορά μόνον στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Εκεί, η γκανιότα* έχει εξαλειφθεί, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λόγος μείωσης των αποδόσεων. Έτσι, οι τιμές που έχουν ανακοινωθεί στα τρία σημεία της αγοράς του αγώνα είναι αυξημένες και συγκαταλέγονται στις κορυφαίες που μπορούν να βρουν σήμερα οι παίχτες.

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division: 2.51 για νίκη της Σεβίλλης, 4.10 για ισοπαλία και 2.78 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία