Κορυφαίες αποδόσεις σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου από την Goalbet

Η εταιρεία στοιχηματισμού Goalbet καταφέρνει σήμερα να αυξήσει το ενδιαφέρον σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για τις επόμενες ώρες. Αν και το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα δεν εντυπωσιάζει, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους δύο επιλεγμένους αγώνες και να εκμεταλλευτούν κορυφαίες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία.

Αναλυτικότερα, οι δύο αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet είναι αυτοί ανάμεσα σε Μόναχο 1860 και Ρέγκενσμπουργκ, στο πλαίσιο της Bundesliga 2, και ανάμεσα σε Περούτζια και Μπενεβέντο, στο πλαίσιο της Serie B. Και οι δύο αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στο 1Χ2 έχουν αυξηθεί και πλέον συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς.

 

0% γκανιότα σε δύο σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου

Η Goalbet, λοιπόν, διατηρεί σήμερα 0% γκανιότα, όχι σε έναν αλλά σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου. Και στις δύο περιπτώσεις, η γκανιότα, η προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, έχει μηδενιστεί, γεγονός που σημαίνει πως οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Τι σημαίνει αυτό για τους παίχτες; Περισσότερα πιθανά κέρδη, με το ίδιο ρίσκο!

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τους δύο επιλεγμένους αγώνες (Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ και Περούτζια – Μπενεβέντο) και αποκλειστικά για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, οι αποδόσεις στους δύο αγώνες θα παραμείνουν αυξημένες μονο έως την έναρξη του καθένα και δε θα μεταφερθούν στο live στοίχημα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Χάρη στην προσφορά της, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του πρώτου αγώνα: 2.06 για νίκη της Μόναχο 1860, 3.27 για ισοπαλία και 3.82 για νίκη της Ρέγκενσμπουργκ. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, στην ίδια αγορά, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.92 για νίκη της Περούτζια, 3.11 για ισοπαλία και 4.52 για νίκη της Μπενεβέντο.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις της Goalbet κυμαίνονται πάνω από τα επίπεδα του μέσου όρου της αγοράς. Η συντριπτική πλειοψηφία από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στους αγώνες και έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Αυξημένα κέρδη για τους νικητές

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο. Τα εν λόγω κέρδη, μάλιστα, θα μεταφερθούν άμεσα στον λογαριασμό τους και θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες θα μπορούν άμεσα να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

Τέλος και η ιστοσελίδα Novibet προσφέρει τον αγώνα Μόναχο 1860-Ρέγκενσμπουργκ με μηδενική γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία