Αυξημένες αποδόσεις ποδοσφαίρου στη Mybet

Η εταιρία στοιχημάτων Mybet ανακοίνωσε και αυτή την εβδομάδα μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, άλλωστε, διεξάγονται αγώνες στα πλαίσια των κορυφαίων διοργανώσεων της Ευρώπης, με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες για στοιχηματισμό (αλλά και εκμετάλλευση κάποιας προσφοράς) να είναι άφθονες. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, επιστρέφει η δημοφιλής προσφορά “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις”, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη στα μέλη της Mybet.

 

Αναλυτικότερα, η Mybet έχει επιλέξει μια σειρά από αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και διατηρεί μειωμένη γκανιότα στις αποδόσεις των σημείων της αγοράς του 1Χ2. Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι εν λόγω αποδόσεις δε μειώθηκαν όσο συνήθως και πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα ενός ή περισσότερων αγώνων.

 

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε πέντε επιλεγμένους αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται στα πλαίσια πρωταθλημάτων, όπως η αγγλική Premier League, η ισπανική Primera Division και η ιταλική Serie A. Αναλυτικότερα, οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά της Mybet είναι οι εξής: Τορίνο-Αταλάντα, Ουντινέζε-Μίλαν, Εσπανιόλ-Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ (στις 29 Ιανουαρίου) και Λίβερπουλ-Τσέλσι (στις 31 Ιανουαρίου).

 

Σε καθέναν από τους παραπάνω αγώνες, οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά της Mybet και τη μειωμένη γκανιότα που διατηρεί. Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την  προσφορά και τις αποδόσεις θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να υποστούν και αυξημένο ρίσκο.

 

Βασική προϋπόθεση, όμως, είναι οι παίχτες να επιλέξουν τους επιλεγμένους αγώνες και τα επιλεγμένα σημεία, καθώς και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Η Mybet λειτουργεί με έδρα τη Μάλτα και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έτσι μπορούν και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος να εκμεταλλευτούν την προσφορά αυτή.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία