Ρόμα-Μίλαν με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι αγώνες της ιταλικής Serie A συνεχίζονται και σήμερα και το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τυχαίους ή αδιάφορους στοιχηματικά αγώνες, αλλά ένα ντέρμπι που μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις και ευκαιρίες στοιχηματισμού. Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρόμα και Μίλαν, η οποία ξεκινά απόψε στις 22:00 και υπόσχεται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτή και προβλέψουν σωστά.

 

Τα κέρδη που υπόσχεται η Championsbet σε όσους στοιχηματίσουν στο Ρόμα-Μίλαν, μάλιστα, μπορούν να αυξηθούν, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων, κάθε φορά που ενεργοποιείται. Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει ο bookmaker την προμήθειά του. Έτσι, οι αποδόσεις δε μειώνονται και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet, λοιπόν, βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και έχουν ως εξής: 1.70 για νίκη της Ρόμα, 4.45 για ισοπαλία και 5.17 για νίκη της Μίλαν. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά, και ξεπερνούν τις περισσότερες από τις αντίστοιχες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Η προσφορά της Championsbet, τέλος, ισχύει αποκλειστικά έως τις 22:00, ώρα έναρξης του αγώνα. Μετά τη σέντρα, οι αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους, λοιπόν, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2 του Ρόμα-Μίλαν, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία