Μπέτις-Μάλαγα με 0% γκανιότα στην Championsbet

Κάθε ημέρα στο online στοίχημα φέρνει και νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού, καθώς οι παίχτες έχουν αρκετές επιλογές, ειδικά στον τομέα του ποδοσφαίρου. Κάθε ημέρα, παράλληλα, φέρνει και μια νέα προσφορά στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet, η οποία επιλέγει έναν αγώνα ποδοσφαίρου και τον προσφέρει με 0% γκανιότα. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σήμερα.

 

Τα μέλη της Championsbet, λοιπόν, έχουν αρκετές επιλογές σήμερα, προκειμένου να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο. Όσοι, όμως, κυνηγούν τις προσφορές έχουν στη διάθεσή τους αυτή της 0% γκανιότας, που έχει τεθεί σήμερα σε ισχύ στον αγώνα ανάμεσα σε Μπέτις και Μάλαγα. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται απόψε στις 21:45, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, και προσφέρεται με 0% γκανιότα στην Championsbet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί.

 

Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.64 για νίκη της Μπέτις, 3.28 για ισοπαλία και 3.11 για νίκη της Μάλαγα. Οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Championsbet, προκειμένου να εξασφαλίσει σίγουρα κέρδη. Αφού, όμως, απουσιάζει η γκανιότα, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη. Μια σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις του ανταγωνισμού, μάλιστα, θα πείσει τους παίχτες πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα συμφέρουσα ευκαιρία στοιχηματισμού.

 

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Championsbet, τέλος, δεν έχουν παρά απλά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, επιλέγοντας μία από τις αυξημένες αποδόσεις. Τα στοιχήματά τους, όμως, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ όπως είναι φυσικό απαιτείται να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος.

Την προσφορά της μηδενικής γκανιότας από την Championsbet μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Και εχτές στο πρόγραμμα προσφορών της Championsbet πρωταγωνίστησε η ισπανική Primera Division μιας και η ιστοσελίδα επέλεξε το ματς Οσασούνα-Εσπανιόλ για να το ανακοινώσει με μηδενική γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία