Λίβερπουλ-Άρσεναλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το σημερινό πρόγραμμα της Premier League κρύβει μια αναμέτρηση σχεδόν… επικών διαστάσεων, καθώς η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ, σε έναν αγώνα, για τον οποίο το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι πως το αποτέλεσμά του θα είναι αμφίρροπο. Όσοι, όμως, θεωρούν ότι μπορούν να προβλέψουν σωστά, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη.

 

Ο Stoiximan, άλλωστε, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα της Premier League. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι υπεύθυνη για την απουσία της προμήθειας (γνωστής και ως γκανιότας) που διατηρεί ο bookmaker και για την αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία του 1Χ2. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στη συγκεκριμένη αγορά θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Για να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά του Stoiximan, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Λίβερπουλ-Άρσεναλ, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον η πρόβλεψή τους είναι σωστή και ο αγώνας λήξει όπως τον περίμεναν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία οφείλονται στις αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα της Premier League, στην αγορά του 1Χ2, έχουν ως εξής: 2.86 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.50 για ισοπαλία και 2.74 για νίκη της Άρσεναλ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και, όπως είναι φυσικό, υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Βασική προϋπόθεση, βέβαια, είναι να προβλέψουν οι παίχτες σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Εφόσον τοποθετήσουν έγκαιρα το στοίχημά τους και κερδίσουν, δε χρειάζεται να καλύψουν άλλες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές που συναντά κανείς στο online στοίχημα, άλλωστε, αυτή της 0% γκανιότας δεν απαιτεί από τους παίχτες άλλα ανταλλάγματα, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηγματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία