Αυξημένες αποδόσεις για τέσσερα ντέρμπι από τη Mybet

Πέρα από τις ανταγωνιστικές αποδόσεις που προσφέρει στα αθλητικά της στοιχήματα, η εταιρία στοιχήματος Mybet έχει αποφασίσει να προσφέρει και κάποιες ακόμη υψηλότερες, σε επιλεγμένα ντέρμπι ευρωπαϊκών διοργανώσεων κάθε εβδομάδας. Στα ντέρμπι αυτά, η Mybet παρακρατά μειωμένη γκανιότα, με αποτέλεσμα τα μέλη της που επιλέγουν να στοιχηματίσουν σε αυτά να βλέπουν ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες μπορούν να αυξήσουν αντίστοιχα τα κέρδη τους, χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα τα μέλη της Mybet να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε τέσσερις αγώνες - δύο της αγγλικής Premier League και δύο της ιταλικής Serie A. Αναλυτικότερα, οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος αυτή την εβδομάδα είναι οι εξής:

 

  • Λίβερπουλ-Τσέλσι (8 Νοεμβρίου)
  • Σουόνσι-Άρσεναλ (9 Νοεμβρίου)
  • Σαμπντόρια-Μίλαν (8 Νοεμβρίου)
  • Φιορεντίνα-Νάπολι (9 Νοεμβρίου)

 

Στους αγώνες αυτούς, λοιπόν, οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις, έως και 104,48%. Η αύξηση αυτή οφείλεται στην απόφαση των υπευθύνων να διατηρήσουν μειωμένη γκανιότα. Οι αποδόσεις, λοιπόν, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και τα πιθανά κέρδη αυξάνονται ανάλογα. Πρόκειται, μάλιστα, για μια προσφορά που δε ζητά ανταλλάγματα από τους παίχτες και δεν τους βομβαρδίζει με όρους και προϋποθέσεις.

 

Η μόνη προϋπόθεση είναι να στοιχηματίσει κάποιος σε έναν από τους αγώνες και να προβλέψει σωστά. Εφόσον κερδίσει, τα κέρδη του θα είναι αυξημένα, σύμφωνα με τις αυξημένες αποδόσεις. Και τα κέρδη αυτά παραμένουν ελεύθερα από όρους, προϋποθέσεις και απαιτήσεις τζιραρίσματος. Αυτό σημαίνει πως είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη και πως οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία τους.

 

Τέσσερα ευρωπαϊκά ντέρμπι της Mybet, λοιπόν, είναι διαθέσιμα με αυξημένες αποδόσεις και αυτή την εβδομάδα, προσφέροντας στους παίχτες την ευκαιρία όχι μόνο να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αλλά και να το κάνουν χωρίς όρους και προϋποθέσεις που μειώνουν την αξία της προσφοράς.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως online καζίνο,πόκερ,κίνο,τρίλιζα και πολλά άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία