0% γκανιότα στο Τότεναμ-Γιουβέντους διατηρεί η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Άλλη μία ημέρα, γεμάτη από αγώνες του Champions League, υπόσχεται να προσφέρει στους παίχτες του στοιχήματος θέαμα, συγκινήσεις και, φυσικά, κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Ένας από τους σημερινούς αγώνες, όμως, υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet.

Ο αγώνας που ξεχωρίζει χάρη στην προσφορά είναι αυτός που διεξάγεται στις 21:45 ανάμεσα σε Τότεναμ και Γιουβέντους. Ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα, το οποίο σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά.

 

Λεπτομέρειες για τη σημερινή προσφορά της Goalbet

Η σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Goalbet βασίζεται στην απουσία της καθιερωμένης προμήθειας (γνωστής ως γκανιότα) στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Χωρίς την προμήθεια, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Τότεναμ-Γιουβέντους θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Συγκεκριμένα, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 2.24 για νίκη της Τότεναμ, 3.56 για ισοπαλία και 3.56 για νίκη της Γιουβέντους. Οι τρεις αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Εκείνες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και έχουν μειώσει λίγο τις δικές τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν την προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet δε χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή ή να προσφέρουν ανταλλάγματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Τότεναμ-Γιουβέντους. Ωστόσο, τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά, οπότε θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45. Τέλος, όπως είναι φυσικό, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση το να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία