Δύο προσφορές για το Στόουκ-Νιουκάστλ

Απόψε στις 22:00, η Στόουκ υποδέχεται τη Νιουκάστλ, στο πλαίσιο της Premier League. Η φιλοξενούμενη ομάδα, μάλιστα, έχει έναν λόγο παραπάνω για να θέλει τη νίκη, καθώς από αυτή εξαρτάται το μέλλον του προπονητή της, Alan Pardew. Παράλληλα, βέβαια, οι παίχτες του online στοιχήματος θα βρουν δύο λόγους παραπάνω για να διεκδικήσουν τη νίκη, χάρη στις αντίστοιχες προσφορές που έχουν ανακοινωθεί από τις εταιρίες στοιχημάτων.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της Sportingbet και της Championsbet έχουν στη διάθεσή τους από μία προσφορά, η οποία είναι ικανή να αυξήσει τα κέρδη τους, σε περίπτωση που προβλέψουν σωστά στα στοιχήματά τους.

 

Στην ιστοσελίδα στοιχήματος  Sportingbet, λοιπόν, όσοι παίχτες συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια στοιχηματική αγορά του Στόουκ-Νιουκάστλ στο δελτίο τους θα διεκδικήσουν αυξημένα κατά 5% κέρδη, χάρη στο σχετικό μπόνους. Στο συγκεκριμένο δελτίο μπορούν να συμπεριλάβουν μία ή περισσότερες αγορές του αγώνα, με μοναδική εξαίρεση αυτές του live στοιχήματος. Παράλληλα, μπορούν να συμπεριλάβουν και άλλους αγώνες, σχηματίζοντας παρολί. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, όλοι οι αγώνες θα πρέπει να διευθετούνται σήμερα, έως τα μεσάνυχτα.

 

Τα επιπλέον κέρδη (5%), τέλος, λογίζονται ως bonus, γεγονός που σημαίνει πως όσοι τα κερδίσουν δε μπορούν να προχωρήσουν σε άμεση ανάληψή τους. Πριν αποκτήσουν αυτό το δικαίωμα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πέντε φορές την αξία τους, σε στοιχήματα με απόδοση τουλάχιστον 1.50, εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.

 

Τα επιπλέον κέρδη που θα προκύψουν από την προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet, από την άλλη, είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του online στοιχήματος ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα από το συγκεκριμένο αγώνα, γεγονός που σημαίνει πως τα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά θα είναι ελαφρώς αυξημένα. Η προσφορά αφορά στην αγορά του 1Χ2 του Στόουκ-Νιουκάστλ και οι παίχτες θα δουν σε αυτή ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις. Εφόσον, λοιπόν, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα λάβουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη.

 

Οι παίχτες του online στοιχήματος, λοιπόν, μπορούν να δώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους, εκμεταλλευόμενοι μία από τις δύο προσφορές που αφορούν στον αγώνα ανάμεσα σε Στόουκ και Νιουκάστλ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία