Σεβίλλη-Σαχτάρ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα στρέψουν απόψε τα βλέμματά τους στην Ισπανία, στον αγώνα που θα κρίνει μία από τις ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό του Europa League. Προκειμένου να κριθεί η ομάδα αυτή, Σεβίλλη και Σαχτάρ Ντονέτσκ διασταυρώνουν για δεύτερη φορά τα ξίφη τους, σε έναν αγώνα που υπόσχεται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν.

 

Οι παίχτες, μάλιστα, που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό ημιτελικό μέσω της Novibet θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στη σημερινή προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** ουσιαστικά εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί από τα στοιχήματα η Novibet (γνωστή ως γκανιότα*), με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η ανάγκη μείωση των αποδόσεων. Έτσι, οι αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι στην αγορά του 1Χ2 είναι αυξημένες και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Όσοι, λοιπόν, επισκεφτούν τη Novibet και επιλέξουν τον αποψινό ημιτελικό του Europa League θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 1.68 για νίκη της Σεβίλλης, 4.33 για ισοπαλία και 5.50 για νίκη της Σαχτάρ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, έχουν αυξηθεί σε σημείο που να αποτελούν κάποιες από τις κορυφαίες της αγοράς. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις, διατηρώντας κανονικά γκανιότα*.

 

Όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα της Σεβίλλης με τη Σαχτάρ, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς επιπλέον ρίσκο. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Εφόσον η πρόβλεψή τους είναι σωστή, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία