Λέστερ-Νιουκάστλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η τρέχουσα αγωνιστική της Premier League στην Αγγλία συνεχίζεται και η Λέστερ υποδέχεται απόψε τη Νιουκάστλ στις 22:00, σε έναν αγώνα που ναι μεν δεν έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, αλλά υπόσχεται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες στοιχηματισμού που προσφέρει. Όπως συνηθίζει, μάλιστα,η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων  Stoiximan προσφέρει μία ακόμη τέτοια ευκαιρία – την ευκαιρία στα μέλη του να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη, στοιχηματίζοντας στην αγορά του 1Χ2.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Η αύξηση αυτή οφείλεται στην απουσία της προμήθειας και στο γεγονός ότι οι αποδόσεις δε μειώθηκαν, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο Stoiximan.

 

Έτσι, οι αποδόσεις παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα και αποτελούν κάποιες από τις πιο ανταγωνιστικές και συμφέρουσες στον ανταγωνισμό. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν κανονικά γκανιότα, άλλωστε, έχουν ανακοινώσει ελαφρώς χαμηλότερες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Premier League έχουν ως εξής: 1.60 για νίκη της Λέστερ, 4.20 για ισοπαλία και 6.80 για νίκη της Νιουκάστλ. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις σωστές προβλέψεις τους.

 

Για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται ο Stoiximan, όμως, δεν αρκεί να τοποθετήσουν μια οποιαδήποτε σωστή πρόβλεψη. Θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις μιας προσφοράς που δεν απαιτεί άλλα ανταλλάγματα, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία