Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Μια από τις σημερινές προσφορές** της Novibet, η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με αυξημένα κέρδη, χάρη σε ένα σετ κορυφαίων αποδόσεων που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι σε επιλεγμένα σημεία. Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι αυτή της 0% γκανιότας* και ισχύει για τον σημερινό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Λεβερκούζεν.

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα. Με αυτόν τον τρόπο, τα κέρδη που θα διεκδικήσουν όσοι καλύψουν τους όρους της προσφοράς** θα είναι περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά**, τα μέλη της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα της Bundesliga. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά**. Αυτό σημαίνει ότι όσοι προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Αναλυτικότερα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 4.75 για νίκη της Άουγκσμπουργκ, 4.50 για ισοπαλία και 1.75 για νίκη της Λεβερκούζεν. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, οι οποίες έχουν μειωθεί από τη γκανιότα* και κυμαίνονται σε χαμηλότερα επίπεδα.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη από τον λογαριασμό.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία