Ενισχυμένη αξία στο Νανσί-Μαρσέιγ από την στοιχηματική εταιρεία Novibet

Μπορεί το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να μην υπόσχεται τις ανατροπές, τα θρίλερ και τις συγκινήσεις που προσέφεραν τις προηγούμενες ημέρες οι αγώνες του Champions League και του Europa League, αλλά οι ευκαιρίες στοιχηματισμού παραμένουν άφθονες. Φυσικά, κάποιες ευκαιρίες καταφέρνουν να ξεχωρίσουν με το “καλημέρα”, χάρη σε σχετικές προσφορές** που επεκτείνονται στα εθνικά πρωταθλήματα, τα οποία επιστρέφουν στα γήπεδα και στις οθόνες των υπολογιστών των παιχτών του στοιχήματος.

Μια τέτοια προσφορά** προέρχεται από τη Novibet, η οποία υπόσχεται ενισχυμένη αξία σε όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Νανσί και Μαρσέιγ.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, η Novibet έχει ανακοινώσει κάποιες αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Νανσί και Μαρσέιγ. Πρόκειται για τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, οι οποίες έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, βέβαια, οι αποδόσεις δεν έχουν αυξηθεί. Απλά δε μειώθηκαν, όπως γίνεται συνήθως στη Novibet και στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες. Η προσφορά** φέρνει στο 0% τη γκανιότα*, την προμήθεια που ευθύνεται υπό κανονικές συνθήκες για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, ώστε να εξασφαλίσει κάποια προμήθεια από τα στοιχήματα ο bookmaker. Χωρίς αυτή, οι αποδόσεις παραμένουν και υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet έχουν ως εξής: 3.90 για νίκη της Νανσί, 3.74 για ισοπαλία και 2.07 για νίκη της Μαρσέιγ.

 

Αποδόσεις που ξεχωρίζουν

Οι παραπάνω αποδόσεις μπορούν να συγκριθούν με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγμή. Από τη στιγμή, άλλωστε, που οι στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* στο Νανσί-Μαρσέιγ και η Novibet διατηρεί 0%, η διαφορά είναι εμφανής.

Χάρη στην προσφορά** της, μάλιστα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Οι αυξημένες αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως την έναρξη του Νανσί-Μαρσέιγ, στις 21:45, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες έχουν διορία έως τότε, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν. Θα πρέπει να τοποθετήσουν νωρίτερα τα στοιχήματά τους και να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία