Ρίο Άβε – Εστορίλ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Για άλλη μια ημέρα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε δεκάδες αγώνες ποδοσφαίρου και σε ακόμη περισσότερες στοιχηματικές αγορές, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν για μια ακόμη ημέρα την προσφορά της 0% γκανιότας.

Η σημερινή προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας ισχύει για έναν από τους σημερινούς αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα για αυτόν που διεξάγεται στις 20:15 ανάμεσα σε Ρίο Άβε και Εστορίλ. Χάρη στην προσφορά και στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Σταθερό ρίσκο, αλλά αυξημένα κέρδη

Αυτό που καταφέρνει ουσιαστικά η προσφορά είναι να αυξήσει τα πιθανά κέρδη όσων στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Ρίο Άβε και Εστορίλ, χωρίς παράλληλα να αυξήσει το ρίσκο. Το ρίσκο παραμένει σταθερό, αφού η αύξηση των αποδόσεων (και των πιθανών κερδών) οφείλεται στην εξάλειψη της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί από κάθε σημείο η Goalbet, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Χωρίς τη γκανιότα, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις, με αποτέλεσμα να παραμένουν σε επίπεδα υψηλότερα του μέσου όρου της αγοράς.

Το κέρδος των παιχτών που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά, λοιπόν, είναι τα περισσότερα κέρδη που θα εξασφαλίσουν εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και προβλέψουν σωστά.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά

Οι αποδόσεις που επηρεάζονται από τη σημερινή προσφορά είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρίο Άβε και Εστορίλ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.85 για νίκη της Ρίο Άβε, 3.70 για ισοπαλία και 5.03 για νίκη της Εστορίλ. Οι εν λόγω αποδόσεις υπόσχονται στους νικητές περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία