Πορτογαλία-Ελβετία με αυξημένες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Το σημερινό πρόγραμμα προσφορών** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet δε θα μπορούσε να αγνοήσει τον σημερινό αγώνα του Πρωταθλήματος Εθνών της UEFA ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελβετία. Πρόκειται, άλλωστε, για τον κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου της ημέρας, ο οποίος συνοδεύεται από αρκετά σημεία με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα. Χάρη σε δύο προσφορές**, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Οι δύο προσφορές** που ανακοίνωσε σήμερα η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, αυξάνουν τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, με δύο διαφορετικούς τρόπους. Η πρώτη εξαλείφει τη γκανιότα* στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, ενώ η δεύτερη ενισχύει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα συνδυαστικά στοιχήματα.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Πορτογαλία-Ελβετία

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Για να την εκμεταλλευτούν, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 1.72 για νίκη της Πορτογαλίας, 3.93 για ισοπαλία και 6.00 για νίκη της Ελβετίας. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται να ανταμείψουν τους παίχτες με αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Ειδικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων

Παράλληλα, η Novibet ανακοίνωσε και δύο ειδικά στοιχήματα, τα οποία συνδυάζουν συγκεκριμένες προβλέψεις και συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις. Το πρώτο από αυτά τα στοιχήματα προβλέπει ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και τα συνολικά γκολ της αναμέτρησης θα είναι over 2,5. Η απόδοση που συνοδεύει το στοίχημα είναι στο 2.60. Το δεύτερο στοίχημα, από την άλλη, προβλέπει ότι θα νικήσει η Πορτογαλία και θα σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε αυτή την περίπτωση, η ενισχυμένη απόδοση αγγίζει το 3.00.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, υπόσχονται κέρδη με τη μορφή μετρητών και θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελβετία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία