Σοσό-Τουρ με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Για μια ακόμη ημέρα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο, απλά τοποθετώντας τις κατάλληλες προβλέψεις. Η σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας έχει αυξήσει τρεις επιλεγμένες αποδόσεις, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία επανέρχεται σήμερα και ισχύει για τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της γαλλικής Ligue 2 ανάμεσα σε Σοσό και Τουρ. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Αύξηση αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, η προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet εξαλείφει την γκανιότα, την προμήθεια του bookmaker που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση. Χωρίς την προμήθεια, οι αποδόσεις έχουν επιστρέψει σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Όσοι, λοιπόν, σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα της Ligue 2 θα δουν τις παρακάτω αποδόσεις: 1.90 για νίκη της Σοσό, 3.69 για ισοπαλία και 4.75 για νίκη της Τουρ. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, σε αντίθεση με την Goalbet, οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες διατηρούν κανονικά γκανιότα στο Σοσό-Τουρ, με αποτέλεσμα να τις έχουν μειώσει ελαφρώς.

 

Τα στοιχήματα και τα κέρδη της προσφοράς

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σοσό και Τουρ, πριν αυτός ξεκινήσει, στις 21:00. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη τους θα μπορούν να αναληφθούν από την πρώτη στιγμή από τον λογαριασμό τους, καθώς θα πρόκειται για μετρητά και όχι κάποιο πριμ.

H Goalbet καθημερινά επιλέγει αγώνες για να προσφέρει την 0% γκανιότα στα μέλη της. Αγώνες οι οποίοι μπορεί να μην προέρχονται από τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα αλλά τα κέρδη για τα μέλη της σίγουρα δεν επηρεάζονται από αυτό. Στην αρχή της εβδομάδας για παράδειγμα η νόμιμη ιστοσελίδα επέλεξε αγώνα της ιταλικής Serie B (Νοβάρα-Μπρέσια) για να ανακοινώσει την προσφορά της αυτή.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία