Ουαλία-Βέλγιο με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το δεύτερο ζευγάρι των προημιτελικών του EURO, το Ουαλία-Βέλγιο, έρχεται αντιμέτωπο απόψε στις 22:00, με σκοπό να προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις και – γιατί όχι; – κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά σε κάποια από τις στοιχηματικές αγορές που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Όσοι παίχτες, μάλιστα, επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα και εκμεταλλευτούν και μία από τις προσφορές που τον συνοδεύουν σε κάποια από τις εταιρίες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν.

 

Την ευκαιρία αυτή έχουν και τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων  Stoiximan, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ουαλία και Βέλγιο. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται ακριβώς αυτό: αυξημένα κέρδη με το ίδιο ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά της 0% γκανιότας βασίζεται στην αύξηση των αποδόσεων που οφείλεται στην απουσία της προμήθειας που διατηρεί συνήθως ο Stoiximan. Η προμήθεια αυτή ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, αλλά από τη στιγμή που απουσιάζει οι αποδόσεις έχουν επανέλθει σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα του EURO έχουν ως εξής: 5.55 για νίκη της Ουαλίας, 3.45 για ισοπαλία και 1.87 για νίκη του Βελγίου. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και βρίσκονται ψηλότερα από πολλές από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ουαλία και Βέλγιο.

 

Οι όροι της προσφοράς, τέλος, είναι εξαιρετικά απλοί και ζητούν ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:00), και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμά του.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία