Δύο αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στον Stoiximan

Η πλούσια αποψινή αγωνιστική δράση αναγκάζει την στοιχηματική εταιρία Stoiximan να ανακοινώσει όχι έναν, αλλά δύο αγώνες με 0% γκανιότα. Πρόκειται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου, αυτόν ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους για την ιταλική Serie A, και έναν αγώνα μπάσκετ, αυτόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, για τη φάση των ομίλων της EuroLeague.

 

Αυτοί οι δύο αγώνες, λοιπόν, είναι διαθέσιμοι με 0% γκανιότα στον Stoiximan, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις τους σε επιλεγμένες αγορές να είναι αυξημένες. Από τη στιγμή, άλλωστε, που η γκανιότα απουσιάζει, ο Stoiximan δε διατηρεί προμήθεια από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σε επιλεγμένα σημεία τα μέλη του και οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα και άκρως ανταγωνιστικά επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα της Λάτσιο με τη Γιουβέντους, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan έχουν ως εξής: 3.80 για νίκη της Λάτσιο, 3.40 για ισοπαλία και 2.24 για νίκη της Γιοβέντους. Πρόκειται για τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν μόνον οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45.

 

Αντίστοιχα, στον αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα: 2.23 για νίκη του Παναθηναϊκού και 1.80 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Και σε αυτή την περίπτωση, στην προσφορά μπορούν να συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα – επίσης στις 21:45.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και προσφέρουν στα μέλη του Stoiximan να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Πρόκειται, μάλιστα, για μια από τις πλέον συμφέρουσες προσφορές στην αγορά, καθώς η συγκεκριμένη δε ζητά ιδιαίτερα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα, στις επιλεγμένες αγορές, και να προβλέψουν σωστά.

O Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Καρσίγιακα την προηγούμενη αγωνιστικής της Euroleague και ο Stoiximan ξαναπρόσφερε τον αγώνα με 0% γκανιότα στα μέλη του.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και η μηδενική γκανιότα είναι η αγαπημένη του προσφορά μιας και την προσφέρει στα μέλη του καθημερινά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία