Αυξημένες αποδόσεις στο Ίντερ-Φιορεντίνα από τη Mybet

H νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Μybet συνεχίζει να καλύπτει στοιχηματικά τους κορυφαίους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης, αλλά και να δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η προσφορά “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις” της ιστοσελίδας ίσχυε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο και ισχύει και σήμερα, αφορώντας στην αναμέτρηση της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Ίντερ και Φιορεντίνα.

 

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο συγκεκριμένος αγώνα συμμετέχει στην προσφορά της Mybet σημαίνει πως οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις. Η προσφορά, άλλωστε, μειώνει το ποσοστό της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί κάθε bookmaker, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις του. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι αποδόσεις να έχουν μειωθεί ελάχιστα και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Σύμφωνα με τη Mybet, οι αποδόσεις της στο Ίντερ-Φιορεντίνα βρίσκονται στο 104,14%, σε σχέση με το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Οι παίχτες που ενδιαφέρονται για τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Mybet, μάλιστα, δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά ή να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα. Εφόσον τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι υπεύθυνοι. Το στοίχημα αυτό, μάλιστα, μπορεί να είναι μονό ή παρολί. Αλλά δε μπορεί να τοποθετηθεί στην πλατφόρμα του live στοιχήματος – άλλωστε, στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν τη σέντρα του Ίντερ-Φιορεντίνα.

 

Όσοι, τέλος, εκμεταλλευτούν την προσφορά, στοιχηματίσουν στο Ίντερ-Φιορεντίνα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα λάβουν τα επιπλέον κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου bonus. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία τους και πως μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους οποιαδήποτε στιγμή.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία