Αυξημένες αποδόσεις σε τέσσερις αγώνες της Mybet

Η εταιρία στοιχημάτων Mybet συνηθίζει να ανακοινώνει κάθε εβδομάδα τέσσερις αγώνες, στους οποίους παρακρατά μειωμένη γκανιότα, με αποτέλεσμα τα σημεία στην αγορά του 1Χ2 να συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις. Πρόκειται για αγώνες που συμμετέχουν στην καθιερωμένη προσφορά της Mybet, με τίτλο "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις" - σε αυτή, οι υπεύθυνοι συμπεριλαμβάνουν ποδοσφαιρικούς αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων και τους προσφέρουν στα μέλη της ιστοσελίδας με αυξημένες αποδόσεις.

 

Από τη στιγμή, άλλωστε, που οι υπεύθυνοι διατηρούν μειωμένη γκανιότα, οι αποδόσεις δε θα μπορούσαν παρά να πάρουν την ανιούσα. Η γκανιότα, άλλωστε - η προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers σε κάθε αγώνα - είναι υπεύθυνη για μια μικρή μείωση των αποδόσεων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που είναι μειωμένη δε θα μπορούσε παρά να είναι υπεύθυνη για ελαφρά αύξηση των αποδόσεων, αλλά και των κερδών που διεκδικούν όσοι στοιχηματίζουν στην αγορά του 1Χ2.

 

Οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις" της Mybet, λοιπόν, διεξάγονται στα πλαίσια κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως η αγγλική Premier League, η ιταλική Serie A και η ισπανική Primera Division. Αναλυτικότερα, πρόκειται για τους εξής:

 

  • Μπιλμπάο - Βαλένθια (στις 9 Απριλίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 103,5%)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι (στις 12 Απριλίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104%).
  • Νάπολι - Φιορεντίνα (στις 12 Απριλίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104,3%)
  • Μίλαν - Σαμπντόρια (στις 12 Απριλίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104,27%)

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στους συγκεκριμένους αγώνες, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις εξίσου αυξημένες αποδόσεις. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέψουν σωστά στην αγορά του 1Χ2, τοποθετώντας τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Άλλωστε, η συγκεκριμένη αγορά δε συνοδεύεται από επιπλέον όρους, όπως ελάχιστα όρια στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των κερδών, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Μια πολύ καλή προσφορά της Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία