Γιουβέντους-Αταλάντα με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Παρά το γεγονός ότι οι αγώνες ποδοσφαίρου που αναμένεται να κλέψουν σήμερα την παράσταση είναι αυτοί του Champions League, αυτό δε σημαίνει ότι ολόκληρη η Ευρώπη θα μείνει άπραγη για να τους παρακολουθήσει. Στην Ιταλία, για παράδειγμα, διεξάγεται σήμερα ένας κορυφαίος αγώνας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Αταλάντα, στο πλαίσιο της Serie A. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, είναι αυτός που ξεχωρίζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet, η οποία τον προσφέρει με 0% γκανιότα*.

Αναλυτικότερα, η Novibet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Αταλάντα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε εξίσου αυξημένες αποδόσεις.

 

Τα πλεονεκτήματα της προσφοράς** της 0% γκανιότας*

Το βασικότερο πλεονέκτημα της σημερινής προσφοράς** της Novibet είναι ότι οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Εξάλλου, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Γιουβέντους-Αταλάντα έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια (γκανιότα*). Και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Γιουβέντους-Αταλάντα

Ενεργοποιώντας την προσφορά** της 0% γκανιότας*, λοιπόν, η εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοινώνει αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Serie A. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.47 για νίκη της Γιουβέντους, 4.95 για ισοπαλία και 8.25 για νίκη της Αταλάντα.

Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, αφού κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά**. Θα πρέπει να πρόκειται, όμως, για στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Γιουβέντους-Αταλάντα, τα οποία θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 19:00. Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσει κανείς τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία