Μπαρτσελόνα-Τότεναμ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Η Μπαρτσελόνα και η Τότεναμ έρχονται σήμερα αντιμέτωπες, στο πλαίσιο του Champions League, και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν άφθονα στοιχήματα σε διαφορετικές πτυχές της αναμέτρησης. Παράλληλα, θα μπορούν να στοιχηματίσουν και στο 1Χ2 του αγώνα, εκμεταλλευόμενα τις κορυφαίες προσφορές** που φέρνει η σημερινή προσφορά** της Novibet.

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχήματος προσφέρει τα στοιχήματα στο 1Χ2 του Μπαρτσελόνα-Τότεναμ με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Στην προσφορά** μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται, αρκεί να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις που τη συνοδεύουν.

 

Οι προϋποθέσεις για στοιχηματισμό σε αυξημένες αποδόσεις

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* συνοδεύεται από μια σειρά απλών προϋποθέσεων που ουσιαστικά δεν αλλάζουν τις συνήθειες των παιχτών. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Μπαρτσελόνα-Τότεναμ. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Τα κέρδη τους, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Μπαρτσελόνα-Τότεναμ

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Novibet στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν ενισχυθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και πλέον έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.03 για νίκη της Μπαρτσελόνα, 4.33 για ισοπαλία και 3.56 για νίκη της Τότεναμ. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία