Δύο αγώνες Κυπέλλου με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι περισσότεροι από τους οπαδούς του ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη κινούνται σήμερα σε ρυθμούς Κυπέλλου, καθώς πραγματοποιούνται αγώνες για τις σχετικές διοργανώσεις σε αρκετές χώρες, όπως η Ισπανία, η Αγγλία και η Ελλάδα. Στην Αγγλία, για παράδειγμα, η Έβερτον αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι, για το Capital One Cup, και στη χώρα μας, ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας.

 

Και οι δύο παραπάνω αγώνες προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στους παίχτες του στοιχήματος. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς μέσω της εταιρίας στοιχήματος Stoiximan μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εκμεταλλευόμενοι τη διπλή σημερινή του προσφορά.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα του Capital One Cup ανάμεσα σε Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι και στον αγώνα του Ελληνικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΚ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων να είναι ελαφρώς αυξημένες. Άλλωστε, αφού απουσιάζει η σχετική προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα), οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν σήμερα στον αγώνα του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ (ο αγώνας ξεκινά στις 17:15) θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 3.50 για νίκη του Λεβαδειακού, 3.33 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της ΑΕΚ. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Σίτι (ξεκινά στις 22:00) θα δουν τις εξής αποδόσεις: 3.83 για νίκη της Έβερτον, 3.83 για ισοπαλία και 2.08 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Οι όροι συμμετοχής στις δύο σημερινές προσφορές του Stoiximan, τέλος, είναι εξαιρετικά απλοί και ζητούν ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι εξίσου αυξημένες αποδόσεις, είναι να τοποθετήσουν το στοίχημα τους στην αγορά του 1Χ2 των παραπάνω αγώνων, πριν αυτοί ξεκινήσουν, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

"Χορός'' κυπέλλων στον Stoiximan αυτές τις ημέρες. Ύστερα από τον αγώνα του Capital One Cup ανάμεσα σε Στοκ και Λίβερπουλ σήμερα προστίθενται άλλος ένας αγώνας του Capital One Cup αλλά και του ελληνικού κυπέλλου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία