Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Εσπανιόλ υποδέχεται απόψε στις 21:30 τη Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, και ο μεταξύ τους αγώνας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Αν στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, άλλωστε, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Σοσιεδάδ και για όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτόν πριν την έναρξή του. Επιπλέον. για να συμμετέχει κάποιος στην προσφορά της Championsbet, θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Εφόσον καλυφθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί (στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2), χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί συνήθως σε κάθε στοίχημα η Championsbet. Χωρίς αυτή, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet, λοιπόν, για τον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής: 2.75 για νίκη της Εσπανιόλ, 3.32 για ισοπαλία και 2.96 για νίκη της Σοσιεδάδ. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, η Championsbet κατορθώνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό – ειδικά από όσες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα στα στοιχήματα – και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά και προβλέψουν σωστά.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Championsbet δεν έχουν να ανησυχούν για επιπλέον απαιτήσεις, όπως ο στοιχηματισμός κάποιου ελάχιστου ποσού ή το τζιράρισμα των κερδών που θα προκύψουν. Τα ανταλλάγματα που ζητά η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, είναι ελάχιστα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία