ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στην Championsbet

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στις 20:15 τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα, σε έναν αγώνα που επιφυλάσσει συγκινήσεις, ειδικά σε όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν. Και, αν λάβουμε υπόψη μας την άποψη που θέλει τις συγκινήσεις να μεγαλώνουν όσο μεγαλώνουν τα πιθανά κέρδη, τότε ο συγκεκριμένος αγώνας αναμένεται να προσφέρει απλόχερα αυξημένες συγκινήσεις.

 

Ήδη, άλλωστε, υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν μέσω της Championsbet. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία. Όπως πάντα, τα σημεία αυτά είναι τα τρία που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Η προσφορά της Championsbet ευθύνεται για την εξάλειψη της προμήθειας (γνωστής και ως γκανιότας) που διατηρούν οι υπεύθυνοι από τα στοιχήματα των παιχτών, μειώνοντας λίγο τις αποδόσεις. Αφού, λοιπόν, απουσιάζει η προμήθεια, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα και άκρως ανταγωνιστικά επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα: 2.28 για νίκη του ΠΑΟΚ, 3.25 για ισοπαλία και 3.80 για νίκη του Παναθηναϊκού. Πρόκειται, μάλιστα, για κάποιες από τις υψηλότερες αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί στην αγορά. Χάρη στη μηδενική γκανιότα και στην αύξησή τους, άλλωστε, οι συγκεκριμένες αποδόσεις κατορθώνουν να ξεχωρίσουν.

 

Αυξημένα κέρδη θα εισπράξουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, έχοντας τοποθετήσει τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν τη σέντρα. Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

H Champiosbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ιδρύθηκε το 2011 και ξεχωρίζει τόσο για την πρακτική ιστοσελίδα της όσο και για την ποικιλία της σε στοιχήματα και παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία