Αλαβές – Ράγιο Βαγεκάνο με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Ένας ακόμη αγώνας ποδοσφαίρου συμμετέχει σήμερα στην καθιερωμένη προσφορά της 0% γκανιότας της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και, χάρη στην προσφορά, όσοι επιλέξουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που καλούνται να πάρουν. Η σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Αλαβές και Ράγιο Βαγεκάνο.

Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό για τους παίχτες μεταφράζεται σε αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς της 0% γκανιότας

Η προσφορά της 0% γκανιότας συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις, καθώς οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να παρεκκλίνουν πολύ από τις συνήθειες τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα (αυτού ανάμεσα σε Αλαβές και Ράγιο Βαγεκάνο) και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά. Όσοι καταφέρουν και τα δύο, θα έχουν εκμεταλλευτεί με επιτυχία την προσφορά και θα κερδίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων της προσφοράς.

 

Τρεις αποδόσεις που φέρνουν αυξημένα κέρδη

Η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division. Σε αυτά τα τρία σημεία, άλλωστε, βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 βρίσκονται πλέον στα εξής επίπεδα: 2.31 για νίκη της Αλαβές, 3.41 για ισοπαλία και 3.61 για νίκη της Ράγιο Βαγεκάνο.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν, τέλος, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει ότι τα κέρδη τους θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Η Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος καθώς και η Novibet επέλεξε τον αγώνα Αλαβές-Ράγιο Βαγεκάνο για να την προσφέρει με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία