Καρσίγιακα-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 19:45 την Καρσίγιακα, σε έναν αγώνα της EuroLeague που εμφανίζει όλα τα σημάδια ενός ενδιαφέροντος ντέρμπι, αλλά και ενός αγώνα που μπορεί να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες του στοιχήματος. Εκτός από το να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε διαφορετικές αγορές, άλλωστε, ο αποψινός αγώνας μπάσκετ συμμετέχει και σε διάφορες προσφορές.

 

Μια από αυτές τις προσφορές μπορεί να τη βρει κανείς στην νόμιμη εταιρία στοιχήματος Stoiximan, ο οποίος εφαρμόζει τη συνήθη του πρακτική της διατήρησης 0% γκανιότας στον συγκεκριμένο αγώνα. Και, χάρη σε αυτή την πρακτική, όσοι παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Καρσίγιακα και Παναθηναϊκό. Η συγκεκριμένη προσφορά βασίζεται στις αυξημένες αποδόσεις που είναι αποτέλεσμα της μη παρακράτησης της συνηθισμένης προμήθειας (γνωστής και ως γκανιότας) στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στη συγκεκριμένη αγορά του αγώνα. Και εφόσον απουσιάζει η γκανιότα, οι αποδόσεις στα δύο σημεία δε μειώθηκαν και παραμένουν σε υψηλότερα του κανονικού επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον αποψινό αγώνα της EuroLeague: 2.10 για νίκη της Καρσίγιακα και 1.90 για νίκη του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων  του ανταγωνισμού και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Για να εκμεταλλευτούν, τέλος, οι παίχτες τη συγκεκριμένη προσφορά του Stoiximan, θα πρέπει να πληρούν τρεις προϋποθέσεις: να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα, να επιλέξουν την αγορά του νικητή και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς, η οποία δε ζητά ανταλλάγματα (ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού κτλ.), όπως άλλες προσφορές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία