Μπορντό-Λυών με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Oι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σήμερα μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα δουν μια αναμέτρηση να ξεχωρίζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Πρόκειται για τον αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Μπορντό και Λυών, ο οποίος μεταξύ άλλων προσφέρεται και με 0% γκανιότα στο 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στη συγκεκριμένη αγορά του αγώνα θα συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Goalbet μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις μιας προσφοράς που φημίζεται για τα ελάχιστα ανταλλάγματα που προσφέρει.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς της 0% γκανιότας

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Μπορντό-Λυών, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Οι σωστές προβλέψεις και μόνο θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων που έχει φέρει η προσφορά.

Τα κέρδη που θα εισπράξουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι πριμ. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Μπορντό-Λυών

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1 έχουν αυξηθεί και πλέον έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 5.21 για νίκη της Μπορντό, 4.21 για ισοπαλία και 1.74 για νίκη της Λυών. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη και καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, χάρη στην αύξηση που έχει προκαλέσει η προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία