Αυξημένες αποδόσεις στο Τότεναμ-Σαουθάμπτον από τη Mybet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet φροντίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο με αυξημένες αποδόσεις, ώστε να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με μικρότερο ρίσκο. Η ευκαιρία αυτή δίνεται σε επιλεγμένους αγώνες κάθε εβδομάδα, μέσω της προσφοράς “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις”. Όπως φανερώνει και ο τίτλος της προσφοράς, οι αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης αυξάνονται και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, αφορά και στον σημερινό αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Τότεναμ και Σαουθάμπτον. Στον συγκεκριμένο αγώνα, η Mybet αύξησε τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, μειώνοντας τη γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί συνήθως, μέσω της μείωσης των αποδόσεων.

 

Μειωμένη γκανιότα, λοιπόν, σημαίνει αυξημένες αποδόσεις και η προσφορά της Mybet έχει ως αποτέλεσμα να έχουν ανακοινωθεί οι εξής αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του Τότεναμ-Σαουθάμπτον: 2.85 για νίκη της Τότεναμ, 3.20 για ισοπαλία και 2.65 για νίκη της Σαουθάμπτον. Σύμφωνα με τη Mybet, οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται στο 104% του μέσου όρου της αγοράς.

 

Την προσφορά της Mybet και τις αυξημένες αποδόσεις στο Τότεναμ-Σαουθάμπτον, τέλος, μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος. Για να το κάνουν αυτό, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν μία από τις αυξημένες αποδόσεις, στην αγορά του 1Χ2, αλλά και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και είναι καινούρια στο χώρο μιας και ιδρύθηκε το 2009.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία