Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στην ισπανική Primera Division

Oι ισπανικές ομάδες ποδοσφαίρου επιστρέφουν στις εθνικές υποχρεώσεις τους και στην Primera Division και ένας από τους σημερινούς αγώνες ξεχωρίζει στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρεται με κορυφαίες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Εϊμπάρ και Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, οι αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη της Novibet στην αγορά του 1Χ2 θα υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Άλλωστε, δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως (εξαιτίας της γκανιότας*) και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, μέσω της προσφοράς**.

 

Η σημασία της 0% γκανιότας*

Αντί να μειωθούν, προκειμένου να εισπράξει την καθιερωμένη του προμήθεια ο bookmaker, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα της Primera Division έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο στους παίχτες. Έτσι τα στοιχήματα όσων τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις θα αποκτήσουν ενισχυμένη αξία.

Τα βασικότερα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης προσφοράς** (εκτός, βέβαια, από τα αυξημένα κέρδη) είναι το γεγονός ότι απαιτεί ελάχιστα ανταλλάγματα και πως ανταμείβει τους παίχτες με μετρητά και όχι κάποιο πριμ που απαιτεί τζιράρισμα της αξίας του. Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Εϊμπάρ και Ρεάλ Σοσιεδάδ και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και, εφόσον κερδίσουν, θα μπορούν να μεταφέρουν άμεσα τα κέρδη από τον λογαριασμό τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Μόλις ανακοίνωσε την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η εταιρία στοιχημάτων Novibet αύξησε τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Εϊμπάρ και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έτσι, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 3.08 για νίκη της Εϊμπάρ, 3.35 για ισοπαλία και 2.63 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες της που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία