ΚΠΡ-Μπρέντφορντ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet προσφέρει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ισχύει για τον αγώνα του αγγλικού Championship ανάμεσα σε ΚΠΡ και Μπρέντφορντ και έχει επηρεάσει τρεις αποδόσεις: αυτές που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο ΚΠΡ-Μπρέντφορντ. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν κέρδη.

Τα κέρδη που θα εισπράξουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν, τέλος, θα είναι αυξημένα (χάρη στις αυξημένες αποδόσεις) και θα έχουν τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που μοιράζουν αυξημένα κέρδη

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του επιλεγμένου αγώνα και τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 3.00 για νίκη της ΚΠΡ, 3.70 για ισοπαλία και 2.50 για νίκη της Μπρέντφορντ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και μπορούν να ανταμείψουν τους παίχτες με περισσότερα κέρδη από όσα υπόσχονται οι αντίστοιχες αποδόσεις στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία