Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην εταιρεία στοιχηματισμού Goalbet

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι αυτός ανάμεσα σε Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα και να εκμεταλλευτούν και διαφορετικές αποδόσεις, ανάλογα με το ποια από τις εταιρίες στοιχημάτων θα επιλέξουν. Όσοι, όμως, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα μέσω της Goalbet και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν κάποιες από τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ, με αποτέλεσμα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στα επιλεγμένα σημεία να αποκτούν ενισχυμένη αξία.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Ενισχυμένη αξία έχουν κατά κανόνα τα στοιχήματα που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο τους. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει, χάρη στην σημερινή προσφορά της νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας Goalbet. Η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ να μην έχουν μειωθεί, όπως οι υπόλοιπες. Έτσι, υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Στην προσφορά, βέβαια, συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν τον αγώνα και την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν ξεκινήσει, στις 23:00. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division: 3.12 για νίκη της Λεβάντε, 3.53 για ισοπαλία και 2.47 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι αποδόσεις έχουν ενισχυθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς. Επιπλέον, τα κέρδη που υπόσχονται θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Και χτες η Goalbet ενίσχυσε τις αποδόσεις της για αγώνα της Primera Division και συγκεκριμένα για το ντέρμπι Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία