Νταρουσάφακα-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα* στη Novibet

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* σε έναν επιλεγμένο αγώνα, υποσχόμενη αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες προβλέψουν σωστά. Η διαφορά της σημερινής από τις υπόλοιπες ημέρες, όμως, είναι ότι η προσφορά** δεν ισχύει για κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά για έναν αγώνα μπάσκετ.

 

Αυξημένα κέρδη στη Euroleague

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** ισχύει για τον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκινά στις 19:15. Η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να μην έχουν μειωθεί. Η γκανιότα*, άλλωστε, μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, προκειμένου να διατηρήσει την καθιερωμένη προμήθειά του ο bookmaker. Χωρίς αυτή, όμως, οι αποδόσεις επέστρεψαν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Παναθηναϊκό θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη εξαρτώνται από τις παρακάτω αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet: 1.70 για νίκη της Νταρουσάφακα και 2.40 για νίκη του Παναθηναϊκού. Οι αποδόσεις αυτές, αν συγκριθούν με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες. Άλλωστε, κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού, ενώ οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους, καθώς διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς**

Για να δικαιούνται τα αυξημένα κέρδη, λοιπόν, οι παίχτες θα πρέπει να συμμετάσχουν στην προσφορά**, τοποθετώντας τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Παναθηναϊκό. Επίσης, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή, ώστε να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος, πόσο μάλλον τα αυξημένα που υπόσχεται η προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία