Φράιμπουργκ-Καρλσρούη με 0% γκανιότα στην Championsbet

Μπορεί οι λάτρεις του γερμανικού ποδοσφαίρου να μην έχουν σημειώσει σήμερα κανέναν αγώνα της Bundesliga στο ημερολόγιό τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούν να απολαύσουν λίγη παραδοσιακή γερμανική δράση στα γήπεδα της χώρας. Ούτως ή άλλως, διεξάγεται σήμερα ένας της 2ης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος: αυτός ανάμεσα σε Φράισμπουυργκ και Καρλσρούη. Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, υπόσχεται μεταξύ άλλων και αυξημένα κέρδη στα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Championsbet.

 

Η Championsbet, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα της 2ης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Αυτό δε μπορεί παρά να σημαίνει ένα πράγμα: οι υπεύθυνοι δε διατηρούν την καθιερωμένη προμήθεια από τα στοιχήματα που τοποθετούνται στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στο 1Χ2 του αγώνα η Championsbet έχουν ως εξής: 1.74 για νίκη της Φράιμπουργκ, 3.84 για ισοπαλία και 5.61 για νίκη της Καρλσρούης. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Η απουσία της γκανιότας, λοιπόν, δίνει ένα βασικό πλεονέκτημα στα μέλη της Championsbet.

 

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της αποψινής προσφοράς της Championsbet είναι το γεγονός ότι δε ζητά πολλά ανταλλάγματα. Σε αντίθεση με άλλου είδους προσφορές, αυτή της μηδενικής γκανιότας δε ζητά ούτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών. Το μόνο που ζητά είναι μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2. Κάθε παίχτης, μάλιστα, θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:15), αν θέλει να εκμεταλλευτεί την αποψινή προσφορά της Championsbet.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία