Ενίσχυση αποδόσεων στο ποδόσφαιρο ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Η νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα σε έναν επιλεγμένο αγώνα της γαλλικής Ligue 1. H προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι συγκεκριμένοι παίχτες δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία έχει τεθεί σε ισχύ στον αγώνα ανάμεσα σε Λιλ και Σεντ Ετιέν.

Η προσφορά, μάλιστα, ισχύει για επιλεγμένα σημεία του αγώνα. Συγκεκριμένα, αφορά στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, όπου έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι αποδόσεις, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker. Η εν λόγω προμήθεια μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις και, από τη στιγμή που είναι μηδενική, οι ίδιες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

0% γκανιότα στο Λιλ – Σεντ Ετιέν

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν σήμερα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λιλ και Σεντ Ετιέν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο. Στα τρία σημεία της αγοράς που ζητά από τους παίχτες να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του ανταγωνισμού και οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα σημεία με τις αυξημένες αποδόσεις.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στα επιλεγμένα σημεία έχουν ως εξής: 2.22 για νίκη της Λιλ, 3.59 για ισοπαλία και 3.59 για νίκη της Σεντ Ετιέν. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες της Goalbet που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από αυτούς που θα έχουν στοιχηματίσει σε στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Goalbet, το μόνο που έχουν ουσιαστικά να κάνουν οι παίχτες είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Λιλ και Σεντ Ετιέν. Ο αγώνας ξεκινά στις 20:00 και οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξή του, επιλέγοντας ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και όσοι προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές.

Η Goalbet επιλέγει πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο για να προσφέρει την 0% γκανιότα στα μέλη της, έτσι ύστερα από το βραζινιάλικο πρωτάθλημα και τον αγώνα Πόντε Πρέτα-Ατλέτικο Παραναένσε σειρά παίρνει σήμερα το γαλλικό και η Λιλ με την Σεντ Ετιέν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία